Enhagen Labradoodle

Att köpa valp av Enhagen Labradoodle

Vi har inget kösystem för våra valpar, istället använder vi en ”intresseanmälan” som vi annonserar ut här på hemsidan och via våra konton på Facebook och Instagram samt via vårt nyhetsbrev. Vi tycker att det är viktigare att valparna hamnar i rätt hem än att följa ett kösystem = ) När en valpkull är född öppnar vi intresseanmälan för den kullen och kommer sedan att välja ut vem som får möjligheten att tinga en valp i kullen.

Vi säljer ENBART sällskapshundar med totalt avelsförbud. Detta innebär att man inte kommer att kunna bedriva egen avel med en valp köpt från oss vilket även kommer att vara tydligt i ett avtal vid köp av valp. Våra hundar köptes med s.k. ”Avelsrätt” vilket innebär att vi har rättigheterna att bedriva uppfödningsverksamhet men även med kravet att vi själva har ”avelsspärr” på valparna vi säljer. Såhär fungerar det med ”Australian labradoodles” och om man tycker att det låter uppåt väggarna fel så är inte vi uppfödaren för dig.
En valp från Enhagen Labradoodle kostar från 50.000 kr inkl moms. Valpen levereras vid 8 veckors ålder och är då chippad, vaccinerad, avmaskad och veterinärbesiktad. Det ingår en dolda-fel-försäkring från Agria samt en valpförsäkring som ni vid överlämning av er valp kan ta över. En handpenning om 10.000 kr erläggs när vi gemensamt är överens om att en av valparna kommer att tingas till er. När valparna är 6 veckor kommer vi att ha en dag för besök och vid ungefär 7 veckors ålder bestämmer vi vilken valp som hamnar i vilken familj.
/Saralynn & Johan Swärdh, Enhagen Labradoodle