Enhagen Labradoodle

Platser föranmälan:
1. Enhagen Labradoodle 
2. Enhagen Labradoodle
3. Fam. Lindberg 
4. Fam. Holmström
5. Fam Mandorsson
6. Fam Ekblom

INTRESSEANMÄLAN TILL BELLE OCH BLAZE
KULL ÄR NU FULLTECKNAD.

Det här blir en riktigt ”sportig” kombo!

Belle är vår absolut snabbaste och smidigaste hund vilket hennes tidigare valpar verkat ha ärvt i rakt nedstigande led! Hon accelererar som att hon skulle haft dubbla v8:or. Som exempel på Belles goda fysik så brukar jag berätta att hon kvällen innan sin senaste valpning flög fram som ett rådjur 😅.

Belle håller sin familj högt och husse och matte är väldigt viktiga personer. När någon har varit borta och kommer hem så springer Belle raskt iväg för att hämta något väldigt fint (ofta en strumpa) för att fira vederbörandes hemkomst.

Blaze kom till oss från Canada förra våren. Den 2 dygn långa resan inkl mellanlandningar och en stay-over i Tyskland klarade han galant. Blaze flyttade direkt in hos sin fodervärdsfamilj där han är familjens kelgris. Blaze tycker väldigt mycket om barn och är gärna med i leken. 
Precis som Belle så har Blaze en galet bra fysik och är väldigt sportig. Hans lugna och trevliga temprament tillsammans med hans otroligt fina pälsegenskaper är något vi är väldigt nöjda med. Höft/armbågar/knä-röntgen gick strålande för Blaze!

Det här blir valpar för dig som vill ha en sportig hund som uppskattar aktiviteter (löpturer, fjällvandringar, lydnad, sök, agility, nosework etc.) men som har en tydlig avknapp när det behövs. 

Färg: Dessa valpar förväntas enligt sina DNA-prover (kulör) och statistiken bli 50% svarta med hög sannolikhet för vita tecken samt 50% creme med stor sannolikhet för vita tecken. Samtliga valpar får svart nos. Valparna kan inte få pappa Blaze ”Phanthom teckning”. Du måste vara beredd på att ta emot både en cremefärgad eller svart valp av bägge kön om du anmäler dig till denna kull! Färgen creme skulle kunna innebära även röda toner.

Storlek: Vi uppskattar att storlekarna blir mellan 8-12 kilo. Men vi lämnar inga storleksgarantier. Blaze föräldrar är väldigt små (5-6 kilo) vilket skulle kunna hålla storleken nere något på en del valpar. 
Förhoppningsvis blir denna parning av nu i December, skulle den inte bli det så blir den till nästa sommar. Om allt vill sig väl i December så hoppas vi på valpar i slutet av februari. Valparna flyttar då hem till sina familjer kring slutet av mars. Se Belles tidigare valpkull 2023 >>  
(Bilder nedan)

Se fler bilder på Blaze>>

Se fler bilder på Belle>>


Bilder på Belles tidigare valpar nedan. Se även bilder på Blaze pappa längst ned.


Blaze pappa Moonlit Acres Loki från Puppy Patch Labradoodles