Enhagen Labradoodle

Hollywoodkullen


Platser föranmälan för valp i Daisy och Waldos kull:

1. Enhagen Labradoodle 
2. Enhagen Labradoodle
3. Fam Borgström Olsson
4. Vakant
5. Vakant
6. Vakant

Till intresseanmälan för valp ur Daisy och Waldos kull>


ENHAGEN DAISY & Day Dream Doodles Per Sempre Waldo

Ända sedan Daisy var en liten valp så har folk undrat.. När kommer Daisy att få sin första kull. Daisy är vår minsta lilla tjej och väldigt lik sin mamma Bonnie på många vis. Daisy föddes hos oss och blev kvar. När vi letade efter en fodervärdsfamilj till Daisy så ville vår son tömma sitt sparkonto och köpa loss henne.

Daisy uppskattar det mesta, hon älskar skogspromenader och långa båtturer i Skärgården. Daisy är en stor hund i liten förpackning. Det finns inte en enda aktivitet som Daisy inte fixar minst lika bra eller bättre än en stor hund. Daisy kutar över fälten med mycket fart och energi och älskar när vi alla avslutar kvällen med att titta på TV-serier. 

Att hitta den perfekta killen till Daisy har tagit mycket tid och eftersom Daisy är en liten tjej på 6,5 kilo så ville vi matcha henne med en liten kille som kompletterar Daisy utseendemässigt och med samma glada uppsyn.

Till vintern planerar vi att åka ner till Belgien med Daisy för en date med vad som kanske är Europas gulligaste Australian Labradoodle kille "Waldo". Waldo med sina 5 kilo och 33 cm i mankhöjd blir vad vi tror en riktigt fin match!

Det här blir valpar för dig som vill ha en härlig och anpassningsbar familjehund eller trofast vän. Vi tror att det blir valpar som uppskattar att få vara med i familjens centrum och som uppskattar både lugn och aktivitet.

Färg: Dessa valpar förväntas enligt DNA (kulör) och sannolikhet bli: 50% creme till röd 25% brun 25% svart. Ev. kan vita inslag förekomma men valparna kan inte få Waldos "Phanthomteckning" då Daisy inte är bärare av den teckningen. Då detta är ett genetiskt lotteri så är angivna procent enbart en framräknad sannolikhet. Nosarna kan bli både bruna och svarta. Om du anmäler dig till denna kull så behöver du vara beredd på en valp i alla dessa färger.

Storlek: Vi tror att valparna håller sig i den mindre storleksklassen "mini" men det finns inga storleksgarantier. Daisy var minst i in syskonkull och de flesta av hennes syskon väger idag 9-11 kilo. Genetiken styr, inte vi så det blir vad det blir!

Bilder nedan på Waldo och Waldos första valpkull som visar rätt så bra vilken blandning som det kan tänkas bli!


Se fler bilder på Daisy>>

Bilder på Waldo
(Bilder tillhör Daydream Doodles)