Enhagen Labradoodle

1920-kullen

Platser föranmälan för valp i Iris & George kull:
1. Enhagen Labradoodle 
2. Enhagen Labradoodle
3. Fam Öjefors
4. Vakant
5. Vakant
6. Vakant

Till intresseanmälan för valp ur Iris & George kull>


Enhagen Iris & Sols Gorgeous George

Till våren 2025 hoppas vi att kunna välkomna Iris första valpkull! Iris är en av våra egenuppfödda tikar, handplockad av oss för att föra Bonnies arv vidare. Mamma Bonnie, numera pensionerad var en av våra allra första hundar och hon fick totalt 19 galet fina valpar av riktig stjärnkvalité, detta hoppas vi såklart att både Iris och hennes syster Daisy ska föra vidare till sina valpar.

Iris är en riktig kelgris och älskar sin familj som består av hennes husse, matte, 2 flickor samt hennes ”brorsa” Blaze! Iris uppskattar båtutflykter, strandhäng och tycker mycket om familjens katter. Iris ligger gärna på rygg i famnen och blir kramad. 

Sols Gorgeous George.. Om George hinner få klart  sina hälsotester så hoppas vi att han ska kunna paras med Iris, detta är dock ingen garanti och även om chansen är hyfsat stor att vi hinner med detta så har vi några alternativa killar som vi kikar på. Blir det inte George så blir det en kille i snarlik färg och format.

George kom till oss från Sols Labradoodles och vi är så glada att ha fått en så cool, mysig och fin kille i vårt avelsprogram.  George är glad i alla han träffar och man blir glad bara man ser honom. George bor hos sin fodervärdsfamilj här i Västerås och jag törs påstå att han är allt de kunnat önska sig i en hund, han är familjens prins och han är väldigt väl omhändertagen. George går långa promenader i sin stora skog bakom huset och tycker om att leka med sina leksaker på gräsmattan. Vad vi imponeras av mest hos George är hans fina energi! Han är glad och lättsam med ett fint lugn. 

Vi tror att Iris löper någon gång mellan December till februari, men det kan bli både tidigare och senare. Iris är en ung tjej och det är svårt att säga exakt när i tiden detta kan komma att ske. 

Färg: Oavsett om det blir George eller annan likvärdig kille som Iris paras med i vår så kommer färgskalan att ligga i spannet creme, caramel till röd (hela skalan) med stor sannolikhet för vita inslag. Både svarta och bruna nosar. Det kommer inte att kunna bli varken svarta eller bruna valpar i denna kombination.  Vid intresseanmälan för denna kull behöver man vara ok med valpar i färgskalan ljus creme till röd och både bruna och svarta nosar. Man kommer inte att kunna välja nyans på sin valp och inte heller kön. Vi placerar valparna baserat på valpens temperament och hos den familj där vi anser att valpen kommer att passa bäst in. Allt för er och valpens skull. 

Storlek: 8-12 kilo men det finns inga storleksgarantier.


Se fler bilder på Iris>>